De meest gestelde vragen

Hiernaast vindt u antwoord op al uw vragen. Staat uw vraag er niet bij? Bel ons dan op
020 261 0 999

Wat doet het?

Met onze Wi-Fi oplossing geeft u uw klanten veilig en makkelijk toegang tot Wi-Fi. Omdat uw klanten de opties krijgen om in te loggen met Facebook of Twitter zorgt dit voor een vergroting van uw online bereik. De vrienden van uw bezoekers zien namelijk dat uw bezoeker uw bedrijf interessant en leuk vindt, wat zorgt voor een stijging van de merkwaarde in uw lokale omgeving.

NEEM CONTACT OP »

Hoe werkt het?

Wij sluiten de Wi-Fi oplossing aan op uw bestaande router van uw provider (bijvoorbeed Ziggo, UPC, of KPN). De router zorgt ervoor dat er een extra "gastnetwerk" wordt opgezet zonder wachtwoord. Dit is een openbaar netwerk, bijvoorbeeld "OndernemersWiFi - Gastnetwerk". Uw bezoeker kan echter pas gebruik maken van internet nadat hij of zij geauthenticeerd is. Deze authenticatie kan gedaan worden door middel van het accepteren van algemene voorwaarden, of het in laten loggen met o.a. Facebook of Twitter. Zo gebruikt u uw Wi-Fi direct als marketing-tool.

Nadat uw bezoeker zich heeft aangemeld, heeft geliked of getweet, heeft hij of zij toegang tot het internet. Uw klant heeft geen toegang tot uw lokale netwerk, waardoor de veiligheid van uw bedrijfsnetwerk kan worden gewaarborgd. Naast authenticatie met o.a. Facebook en Twitter kunt u er ook voor kiezen om de gast betaalde toegang te geven tot het internet via iDeal of Paypal.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de gebruikers in te laten loggen met een wachtwoord wat ingevoerd moet worden op de landingspagina. Deze landingspagina is volledig in uw huisstijl.

NEEM CONTACT OP »

Waarom heeft u dit nodig?

Waarom zou u gebruik maken van ondernemerswifi?

1. Het aanbieden van Wi-Fi voor uw klant trekt meer klanten aan, u vergroot uw publiek en versterkt de band met vaste klanten
2. U creëert online mond op mondreclame voor uw bedrijf
3. U kunt uw online reputatie verbeteren
4. U vervult de behoefte van uw klant of gast door het aanbieden van Wi-Fi
5. Een openbaar netwerk met alternatieve authenticate verlaagd de drempel
6. Uw bezoekers komen u minder vaak vragen om een wachtwoord, ze kunnen namelijk zelf inloggen
7. Omdat de landingspagina in uw eigen huisstijl is vergroot u uw merkgevoel

NEEM CONTACT OP »

Welke mogelijkheden zijn er?

Wij kunnen voor u de volgende oplossingen creëren:
- Wi-Fi Hotspot in huisstijl met Acceptatie van Algemene voorwaarden
- Wi-Fi Hotspot in huisstijl met Facebook en Twitter. Zo krijgt u extra likes en volgers.
- Wi-Fi Hotspot in huisstijl met betaalmogelijkheden zoals iDeal en Paypal.
- Uw totale bedrijfsnetwerk vernieuwen en of verbeteren. Neem contact op voor de mogelijkheden
- Uw eigen idee implementeren? Onze programmeurs staan u graag bij!

NEEM CONTACT OP »

Technische informatie

Wij gebruiken netwerkapparatuur van "Ubiquiti networks" voor onze accesspoint. Het accesspoint wordt op uw bestaande router aangesloten via DHCP. Het accesspoint maakt hierna verbinding met onze Cloud-based Authenticatie Server. Deze zogenaamde authenticatie-server bepaald welke huisstijl er getoond wordt, en welke gebruikers toegang krijgen tot uw Wi-Fi netwerk. Omdat onze accesspoints verbinden met onze authenticatie-server kunnen wij uw software up-to-date houden, zonder dat u poorten open hoeft te schakelen op uw router. Omdat wij onze hardware aansluiten op uw bestaande router dient u zelf over een internetlijn te beschikken, bij voorkeur 20Mbit of meer!

NEEM CONTACT OP »