Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot professionele WI-FI

Traditionele oplossingen kosten al snel enkele duizenden euro's. Met onze software blijft de investering klein en zijn de mogelijkheden enorm.

Wat doen wij?

OndernemersWiFi is een jong en dynamisch ICT-bedrijf, gespecialiseerd in het opzetten van bedrijfsnetwerken. Ons team bestaat uit verschillende programmeurs en productontwikkelaars. Omdat wij deze competenties combineren kunnen wij dit prachtige product aanbieden.

Installatie garantie

Wij installeren onze router en software bij u op locatie. Deze installatie zit inbegrepen bij de prijs. Wij maken het welkomstscherm in uw huisstijl. Ook geven een installatie garantie zodat u zeker weet dat het werkt, en blijft werken. Bent u ondanks alles toch niet tevreden? Op al onze producten geldt een 30-dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Overzicht

AUGUSTUS 2014

Augustus stond bij ons in het teken van updates! Updates bij alle klanten om precies te zijn. We hebben alle hardware die we bij onze klanten hebben hangen geüpdatet met de laatste beveiligingsupdates en tevens hebben we nog een aantal stabiliteitsverbeteringen toegepast. Wij houden onze klant graag tevreden en veilig!

JULI 2014

We zijn in de afgelopen maanden gestart met het testen van 5G routers. Inmiddels ondersteunen steeds meer apparaten 5G en dat is natuurlijk ook goed voor de Wi-Fi verbinding want dit betekent dat de verbinding er alleen maar sneller en beter op wordt. In juli zijn we nog hard aan het testen maar we verwachten deze routers vanaf augustus of september dit jaar te kunnen gaan inzetten.

JUNI 2014

In juni hebben we veel tijd besteed aan het verbeteren van onze website. De site was aan vernieuwing toe en wij vonden het tijd om deze vernieuwingen met beide handen aan te pakken. We zijn erg benieuwd wat jullie er van vinden! Wij zijn erg blij met het resultaat.

MEI 2014

Een aantal hotels zijn deze maand bij ons aangesloten en zijn gestart met het gebruiken van Ondernemerswifi. Zij willen hun gasten natuurlijk graag een zo compleet mogelijk verblijf aanbieden en goed werkend internet mag daar in deze tijd niet meer aan ontbreken. Na deze aansluitingen hebben zij positieve feedback gehad van de gasten en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee!

APRIL 2014

Wilt u uw klant of gast wel Wi-Fi aanbieden, maar liever niet gratis? Dan kunt u sinds april ook kiezen voor de optie om hen in te laten loggen via een kleine betaling middels PayPal of iDeal. U als ondernemer bent op deze manier altijd de baas over uw eigen systeem en kunt zelf beslissen of u uw klanten gratis Wi-Fi aanbiedt of niet.

MAART 2014

We zijn hard bezig met het uitbreiden van de opties! Zo hoeft uw bezoeker of gast niet perse in te loggen via Facebook, maar hebben we hier ook de opties om in te loggen via Twitter of uw algemene voorwaarden aan toegevoegd. Wij begrijpen immers maar al te goed dat sommige bezoekers veel waarde hechten aan privacy en ook die bezoeker willen wij graag positief stemmen en gebruik laten maken van deze mooie dienst!

FEBRUARI 2014

Januari was de maand van veel testen en alle Bèta-klanten omzetten naar het uiteindelijke stabiele systeem. Na deze periode hebben we alle kanalen opengezet en zijn nieuwe klanten die hun gasten en bezoekers van een mooie extra dienst willen voorzien van harte welkom bij Ondernemerswifi.

JANUARI 2014

In december vorig jaar hebben we onze nieuwe website gelanceerd en zijn we gestart met een aantal klanten in de Bèta-fase. Inmiddels hebben we de laatste noodzakelijke toevoegingen gemaakt en zijn al deze klanten overgegaan naar het nieuwe en goed werkende systeem. Ook het uiteindelijke systeem heeft diverse tests ondergaan en werkt zonder problemen.

DECEMBER 2013

Website is online! Portals zijn klaar en worden verder doorontwikkeld. De eerste accespoint zijn verkocht en we draaien nu met een aantal klanten een Beta-fase. Op basis van deze test-fase zullen wij in januari 2014 nog een aantal verbeteringen doorvoeren.

NOVEMBER 2013

Nadat we besloten hebben welk hardware platform en software we wilden gaan gebruiken zijn wij begonnen met de daadwerkelijke ontwikkeling van de Hotspot. We hebben een Cloud-based authenticatie-server opgezet waarmee wij u als klant het beste van het beste kunnen geven. Naast de authenticatie-server hebben we ook onze landingspagina-server opgezet waarmee we uw klanten een prachtige login-pagina kunnen laten zien in de huisstijl van uw bedrijf. In November hebben wij ook uitgebreid getest om de stabiliteit van onze diensten te kunnen blijven waarborgen.

AUGUSTUS 2013

Om u een goed product aan te kunnen bieden hebben wij in augustus 2013 een groot aantal routers gekocht. Wij hebben onder andere routers getest van het merk Ubiquity, LANCOM, Linksys en Cisco. Ook hebben wij verschillende software getest, denk aan PFSense, DD-WRT, Tomato, LANConfig van Lancom en Aircontrol van Ubiquity. We hebben de prijzen en resultaten van deze devices tegen elkaar afgezet en zo gekozen voor een Hotspot 2.0 oplossing van Ubiquity.

Juni 2013

Tijdens onze zomerse avonturen op de vele terrasjes van Nederland verbaasden wij - als systeembeheerders - ons over het feit dat er zo weinig Wi-Fi hotspots zijn die daadwerkelijk gebruik maken van het volle potentieel van uw Wi-Fi verbinding.