Ook voor uw bedrijf

Wifi in de voetbalkantine

De voetbalkantine is een drukke plaats waar veel mensen in en uitlopen. Of het nu gaat om de voetballers zelf, of de ouders en vrienden, zodra er wordt gevoetbald wordt er ook gedronken, gegeten of gewacht. In het huidige digitale tijdperk kunnen mensen niet meer zonder het internet en laten ze graag aan hun vrienden weten of ze net hebben gewonnen, hebben verloren of dat ze aanwezig zijn bij de wedstrijd van hun beste vriend/vriendin. Kortom, een plaats waar Wi-Fi nodig is. 


Met onze Wi-Fi oplossing in uw huisstijl loggen uw bezoekers eenvoudig in op uw netwerk via bijvoorbeeld een Facebook like of een Tweet. Op deze manier weet hun online netwerk ze te vinden, kunnen ze ook langskomen of hier op reageren. Uw online bereik wordt hiermee vergroot, wat kan resulteren in betere zaken. 

Gratis wi-fi

Via onze Wi-Fi oplossing kunt u uw gasten voorzien van een veilig en openbaar draadloos netwerk.

Mogelijkheden

Afhankelijk van uw wensen kunt u gebruik maken van de volgende opties:

  • Inloggen via Algemene Voorwaarden
  • Inloggen via welkomstscherm
  • Inloggen via Facebook Like
  • Inloggen via Twitter Follow
  • Inloggen met (niet gratis) PayPal of iDeal
  • Binnen 14 dagen ge├»nstalleerd op locatie

 

 

 

Neem contact op

Wij adviseren u gratis. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 020 261 0 999 of vul ons contactformulier in door op de onderstaande knop te klikken.

NEEM CONTACT OP! ┬╗